Förbättringskonsulter
Vi erbjuder ledningsstöd inom flera områden i värdekedjan, där vi hjälper dig att förbättra dina processer och arbetsmetoder. Vi är faktorienterade och har vår största styrka i att genomföra förändringen, där vi arbetar tillsammans med ledningen och medarbetarna.
 
Vi stöder och coachar alla nivåer i företaget för att säkerställa genomförandet av förbättringen. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med förbättringsmetoder som finns i Lean, Six Sigma och Agile, båda från linjepositioner och som konsulter.
 
Våra uppdrag kan vara allt från större projekt under en längre tid till expertstöd där vi fungerar som rådgivare och bollplank.
 
I alla våra uppdrag är engagemang och kunskapsöverföring viktiga ingredienser för ett framgångsrikt genomförande och för att säkerställa att det fortsatta förbättringsarbetet inte tappar fart.
 
Vi är specialiserade på metoder och discipliner som:
  • Lean
  • Six Sigma
  • TPM (totalt produktivt underhåll)
  • Change management
  • Leverantörsutveckling
  • Digitalisering
Utbildning
C2U Academy erbjuder olika utbildningar och utbildningsprogram. Allt från toppledningsutbildningar till praktiska verktygsutbildningar. Vi förespråkar praktisk träning så mycket vi kan eftersom vi tror på lärande genom att göra. Till oss, tregnar i olika Lean metoder och verktyg är en väsentlig del av att uppnå en förändring av beteendet.
 
Ledarskapsutbildning: "The Execute Program"
Ett omfattande, exklusivt träningsprogram i 3-6 moduler för ledning. Varje modul äger rum på plats och är väldigt praktisk. Fokus är hur du arbetar och agerar som chef eller ledare i en förbättringskultur och skapar resultat.  
Träning i Japan - Lean
Underskatta aldrig att gå till källan. De lärdomar du får genom att träna i Japan är unika och kan aldrig uppnås någon annanstans. Sedan 2004 arrangerar C2U utbildningar till Japan där du kan vara en del av och uppleva hur japanska företag ser och arbetar med Lean. Till exempel gör vi praktisk träning på Toyotas egna träningscenter.
Pedal Cart Factory (Trampbilsfabriken) i Småland
C2U Group har sedan många år ett samarbete med Vibracoustic i Forsheda, Småland. Anläggningen är ett framstående företag inom Operational Excellence, och vi är stolta över att ha vår Pedal Cart Factory i deras lokaler.
Här tränar vi och utbildar oss i Lean metoder, arbetssätt, kontinuerlig förbättring och ledarskap.

C2U Academy i Norge

I Norge kan vi erbjuda speciella träningsmöjligheter. Till exempel Lean Ledelse och Sertifisering Black Belt.

Interimschef
C2U bidrar till att öka våra kunders konkurrenskraft och relevans, oavsett bransch eller sektor. En viktig gemensam nämnare för de flesta av våra konsulter är att de har erfarenhet av krävande linjearbeten, antingen som jakter eller som specialister. När du tilldelar en interim från C2U får du inte bara en person, du får också hela C2U-teamet som en kunskapsresurs.
 
Fokusera på resultat
En interimskonsult från C2U fokuserar på resultat genom metodologiskt förbättringsarbete och förtroende. Vi hjälper till att öka kundens förmåga att driva förändringsprocesser, utföra lean vändningar och implementera Lean omvandlingar. Vi strävar efter att hitta bra och kostnadseffektiva lösningar.
C2U: s kandidater har gjort detta tidigare - vi vet vad som krävs för att skapa verklig förändring. 
Läs mer om du vill titta på våra interimsprofiler eller om du är intresserad av att arbeta som interim för C2U.
Vi använder automatisk översättning.