A Lean Träning i Japan är något du aldrig kommer att glömma och kan dra nytta av direkt när du kommer hem! Bli inspirerad, motiverad och utmanad!
 
”Enastående vecka som ger en ögonöppnare som helt kommer att slå dig! Det här är träningen du behöver för att sätta ihop alla pusselbitar för att förstå vad Lean handlar ursprungligen om. ” Produktionschef, Scania CV AB
 
Vad innebär Lean verkligen? Flera företag arbetar aktivt med olika ”Lean” begrepp, men få förstår den fulla potentialen av vad som kan göras med konceptet. Därför beslutade JMAC Scandinavia (för närvarande C2U Group) 2004 att erbjuda en unik möjlighet att studera originalet till Lean på plats i Japan i samarbete med Toyota. I våra utbildningsprogram erbjuder vi en kombination av teori i klassrum, praktiska workshops, studiebesök, nätverkande, många diskussioner men framför allt; mycket GEMBA!
Våra lärare kommer huvudsakligen från Toyota Group och har minst 30 års erfarenhet, och de kommer gärna svara på alla frågor du tar med dig. Utbildningarna fokuserar på PROCESS och inte på produkter - därför kan kunskapen från dessa veckor tillämpas på alla företag eller brancher.

För kommande datum, klicka här.

 

Nivå 1 The LeanManagement Production System ger dig en övergripande bild av de delar som utgör grunden för Lean och hur hela systemet är kopplat i praktiken. ”Produktion” betyder inte tillverkning utan system för hur man arbetar. Den här veckan ger dig basen för att verkligen förstå Lean och för många människor, många ögonöppnare som helt kommer att påverka ditt sätt att driva kontinuerliga förbättringar när du återvänder till ditt företag.

Ladda ner PDF:

Nivå 1_Produktionssystem i Japan 2023

Nivå 2. Lean Ledarskapssystem lanserades 2014 när vi fick reda på att våra kunder som deltog i den första turnén och även oss själva hade många fler frågor som vi ville ha hjälp med att reda ut. Basen för Lean konceptet är ledarskapet och detta är mycket uppenbart i nivå 1 men för att kunna få en grundlig förståelse behöver du verkligen elementen och systemuppsättningen först. Den här andra veckan gräver vi dämpare i beteendet hos ledarskapet som driver den ständiga förbättringen och ger dig en mer fullständig bild av systemet. Den här veckan erbjuds exklusivt till dem som har deltagit i produktionssystemveckan (sorry - inga undantag- :)) eftersom vi ser vilken skillnad det är att ha basen från nivå 1 först.

Ladda ner PDF:

Nivå 2_Ledarskapssystem i Japan 2023

 

Vi kan också lägga till specifika studiebesök, till exempel:
  • Lean Sjukvård
  • Lean RD & E.
  • Lean Supply Chain
  • TPM
Om det låter intressant, klicka här.
Registrera för Lean Ledarutbildningar till Japan
Du kan registrera dig här för C2U Group's Lean Ledarutbildningar. Ditt deltagande är inte garanterat förrän du har fått ett personligt bekräftelsemail med mer information angående utbildningen.
Vi använder automatisk översättning.