C2U erbjuder olika utbildningar och utbildningsprogram. Träning i olika Lean metoder och verktyg är en väsentlig del av att uppnå en förändring av beteendet. Vi anpassar utbildningen utifrån våra kunders behov och erbjuder även öppna kurser med standardinnehåll.

 

Lean Träning i Japan
 

C2U: er Lean Träning i Japan är en livsupplevelse - och det du lär dig kan implementeras direkt. Gör dig redo att bli inspirerad, motiverad och utmanad!

 
”Den ultimata träningen i Lean. En intensiv vecka med otroliga samtal med dem som har levt systemet i 40 år, insikt i det japanska samhället, ovärderliga upplevelser att ta hem. ”
VD, logistikföretag i Sverige
Execute Program
 
C2U erbjuder olika utbildningar och utbildningsprogram och Execute-programmet är det som fokuserar på att utveckla utmärkta ledare och chefer.
Genom det praktiska tillvägagångssättet där vi tittar på grunderna, använder kundens egna webbplatser, får vi en förändring i beteende och kunskapsstegring av alla deltagare samt ett förbättrat resultat av de deltagande platserna.
Trampbilsfabriken
 
Ibland är det inte möjligt att utföra simuleringar eller testa nya sätt att arbeta på din hemmaarena. Det är därför vi startade vår Lean Training Center (LTC), aka The Pedal Cart Factory (eller Trampbilsfabriken) i Forsheda, Småland. Det är en "minifabrik" med en produktionslinje, och på system, materialflöde etc.
På LTC tränar vi och utbildar oss i Lean metoder, verktyg och kontinuerlig förbättring.

 

Träning Norge

I Norge erbjuder vi Lean Ledelse; ett träningsprogram med vanliga workshops och övning på egen webbplats.  

Vi använder automatisk översättning.