Interimsroller

Letar du efter någon som är tillförlitlig för att fylla ett gap? Eller någon som kan ta din organisation till nästa nivå? C2U har ett utökat nätverk av personer som kan ta olika tillfälliga roller. När du tilldelar en interim från C2U får du inte bara personen - du får också hela C2U-teamet i bakgrunden som en kunskapsresurs. Nedan några exempel på roller och områden där vi erbjuder tillfälliga tjänster:

  • CEO

  • Anläggningschef

  • Warehouse Manager

  • Change Management Leader

  • Projektledare

  • Kvalitetsansvarig

  • Leverantörsutveckling

  • Supply Chain Manager

  • Logistikchef

  • Underhållschef

 

Några exempel på interimsuppdrag hos våra kunder:

Vårt Interimnätverk
C2U: s grundläggande filosofi är att bidra till att öka våra kunders konkurrenskraft och resultat, oavsett bransch eller sektor. Detta är också uppenbart för vårt interimsnätverk. Gemensamt för våra konsulter är att de har haft krävande linjejobb, antingen som chefer, ledare eller specialister. 
 
Fokusera på resultat
En interimskonsult från C2U fokuserar på resultat genom systematiskt förbättringsarbete. Vi hjälper till att öka kundens förmåga att driva förändringsprocesser, utföra clean vändningar och implementera Lean omvandlingar. Vi strävar efter att hitta bra och kostnadseffektiva lösningar.
C2U: s nätverk har alla gjort detta tidigare, så vi vet vad som krävs för att skapa verklig förändring. 

Exempel på uppdrag

Beskrivning

Anläggningschef

Kunden hade startat ett stort förbättringsprogram över hela företaget men hade inte de drivna och erfarna cheferna att leda förändringen på alla siter. C2U fick i uppdrag att hitta en anläggningschef för en site och efter 9 månader på plats, vände företagen från röda till svarta siffror, genom ett faktabaserat och systematisk ledarskap. Interimchefen arbetar nu med nästa uppdrag på en annan site inom företaget.

Förbättringsledare

Kunden hade beslutat att genomföra en Lean Produktionssystem på fabrikerna i företaget. C2U fick i uppdrag att ta rollen som förbättringsledare vid flera fabriker i företaget för att både leda transformationen men också för att sätta basen för vidare förbättringar. Efter ett år har besparingar på cirka 17 MSEK uppnåddes i en av de anläggningar som C2U ledde. 

CEO

När vi stödde vår kund i förvärvsprocessen av ett företag behövdes en ny VD direkt efter köpet. Interimschefen från C2U hade varit en del av förvärvsprocessen och tog sedan på sig VD-rollen i ett år. En win-win för både C2U och för kunden som interimchef hade redan en god inblick i företaget som arbetar med förvärvet.

Warehouse Manager

C2U tilldelades ett projekt med ett team som tillsammans med kunden startade en förbättringsresa. Efter 5 månader ombads C2U att ta rollen som lagerchef i ett år för att säkra kundernas förbättringsresa. Förbättringar på över XNUMX% uppnåddes under året.

Underhållschef

En kund behövde en konsult för att bidra i ett transformationsprojekt. Kunden ville ha en person som hade erfarenhet som underhållschef och som arbetat med metoder inom underhållsområdet. Efter transformationsprojektet ville kunden att C2U-konsulten skulle ta en tillfällig position som underhållschef tills en intern lösning kunde finnas på plats.

Produktionschef

Under ett Lean transformationsuppdrag för en kund upptäcktes ett behov av snabb förändring av chefspositionen för inkommande varor. C2U kunde erbjuda en pålitlig tillfällig chef i tre månader tills en intern lösning kan vara på plats.

Kvalitetsansvarig

Kunden behövde bygga en starkare kvalitetsavdelning och sätta nya sätt att arbeta på plats. C2U ersatte den nuvarande kvalitetschefen i ett år, initierade nya arbetsprocesser och satte upp en stabil bas för den ersatta chefen att återvända till efter att ha säkrat kunskapsöverföringen.

Vi använder automatisk översättning.