Denna sekretesspolicy gäller för alla C2U Groups webbplatser

C2U Groups VD är ytterst ansvarig för behandlingen av personuppgifter i företaget. Denna policy innehåller information som du har rätt till angående insamling av information från vår webbplats (enligt GDPR) och allmän information om hur vi behandlar personlig information (enligt GDPR).

 

Webbaserad behandling av personuppgifter

VD har det dagliga ansvaret för C2U Groups hantering av personuppgifter på www.c2ugroup.com. Det är frivilligt för dem som besöker webbplatsen att lämna ut personlig information i samband med tjänster att ta emot nyhetsbrev, anmäla sig till kurser och så vidare.

Oderland AB hanterar drift och värd för webbplatsen. Information som samlas in i samband med webbplatsens funktion lagras på egna servrar som drivs av Oderland AB.

 

Syfte

Syftet med webbplatsen är att tillhandahålla information om våra tjänster och produkter och tillhandahålla kontaktinformation om oss.

 

Personuppgifter som behandlas

C2U Group AB samlar inte in personlig information såsom födelsedatum och personnummer eller information om personliga kreditkort.

Exempel på erhållen information:

  • Företagsinformation

  • Kontaktinformation inkl. telefonnummer och e-postadress

  • Företagsadress och fakturadress

Information om hur du använder webbplatsen, i form av bland annat besökta sidor, webbläsarinställningar och IP-adress.


Hur erhålls informationen?

C2U Group samlar in information via kontaktformulär på vår webbplats. Det är frivilligt att tillhandahålla denna information. Om du väljer att inte lämna ut personlig information kan vi inte ge dig tillgång till vår kunskapsplattform C2U Inside eller information om våra tjänster samt tillgång till nyhetsbrev och inbjudningar till våra evenemang.

Vi lagrar din kontaktinformation i vårt CRM-system och MailChimp, ett system vi använder för att automatisera marknadsföringskommunikation. Informationen baseras på vad du frivilligt ger oss - vi samlar inte in information från tredje part. Din personliga information delas inte heller med tredje part.

 

Rättigheter

Som användare av vår webbplats har du rätt att få tillgång till de personuppgifter vi har och hur den behandlas. Du kan också kräva korrigering, annullering och begränsningar i behandlingen av personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen.

 

Statistikverktyg

C2U använder Google Analytics för att samla in och analysera information om hur besökare använder webbplatsen. Google Analytics använder cookies. I enlighet med gällande praxis på Internet noteras webbplatsens IP-adress, men vi har inte tillgång till personlig information eller så kan du begränsa åtkomsten från din webbplats.

 

inställningar

De val du gör för användningen av kakor på denna webbplats är giltiga i ett år. Därefter kommer du att bli ombedd att göra dina val och acceptera vår integritetspolicy igen.

Om vår integritetspolicy (denna sida) ändras kommer du att bli ombedd att acceptera de uppdaterade villkoren nästa gång du besöker webbplatsen.

Du kan ändra inställningarna för cookies på denna webbplats genom att klicka på knappen nedan och ändra alternativen i fönstret som visas.

Inställningar för cookies

Information från Datainspektionen om EU: s dataskyddsförordning (GDPR)

Den nya förordningen blev svensk lag den 25 maj 2018 och ersätter PuL. De nya reglerna ger företag nya uppgifter och individer nya rättigheter.

När företag behandlar personuppgifter måste de informera de registrerade om detta. Kraven för denna information kommer att skärpas när förordningen träder i kraft.

Läs mer om vad Datainspektionen säger om de nya reglerna här.

Vi använder automatisk översättning.