C2U har många samarbeten för att ge ett bättre värde för våra kunder. Vi bidrar också till ideella organisationer som Lean Forum Sverige och Lean Forum Norge.

Nedan några av våra samarbeten.

Träning med Toyota

Vad innebär Lean verkligen? Flera företag arbetar aktivt med olika ”Lean” begrepp, men få förstår den fulla potentialen av vad som kan göras med konceptet. Därför beslutade JMAC Scandinavia (för närvarande C2U Group) 2004 att erbjuda en unik möjlighet att studera originalet till Lean på plats i Japan i samarbete med Toyota. I våra utbildningsprogram erbjuder vi en kombination av teori i klassrum, praktiska workshops, studiebesök, nätverkande, många diskussioner men framför allt; mycket GEMBA!

Våra lärare kommer huvudsakligen från Toyota Group och har minst 30 års erfarenhet, och de kommer gärna svara på alla frågor du tar med dig. Utbildningarna fokuserar på PROCESS och inte på produkter - därför kan kunskapen från dessa veckor tillämpas på alla företag eller brancher.

Lean Forum Sverige

Lean Forum är mest känt för våra konferenser, som är mötesplatserna för alla som brinner för lean och vill delta i den spännande kunskapsutvecklingen som sker i organisationer och den akademiska världen.

Varje år uppmärksammar vi förebilder i lean genom att tilldela svenska Lean Pris. Som medlem är du välkommen att besöka vinnaren i de studiebesök som anordnas av Lean Forum. Vi delar också ut priser för Lean av året i lean.

Vi sprider också kunskap genom försäljning av utvalda böcker. Genom Kunskapstorget på webbplatsen ger vi möjlighet att distribuera artiklar, videor, böcker och andra erbjudanden.

Lean Forum Norge

Lean Forum Norge är ett öppet forum för att främja värdeskapande genom innovation och affärsutveckling. Forskning om och utveckling av "den norska modellen" och "lean filosofi "är central för forumets arbete.

Asiens perspektiv

Asia Perspective är ett oberoende företagskonsultföretag hjälpa våra kunder med affärsrådgivning angående analys, strategi och implementering. Vi ger värdefull insikt och enastående upplevelse på de kinesiska och sydostasiatiska marknaderna. Våra tjänster täcker gränsöverskridande M&A, marknadsinträde och tillväxt, samt säkerställer effektiv inköp, produktion och organisation i de utvalda regionerna.

Enterprize excellence

Global leverantör av Lean Tänkande, operativ excellens, strategidistribution och förändringshanteringstjänster. Vi är specialiserade på att leverera kontinuerliga förbättrings- och förändringshanteringsprojekt. Vårt arbete härrör från Lean, Six Sigma och Systems Thinking-metoder och den bygger på många års erfarenhet av att arbeta med avancerade organisationer från många olika branscher över hela världen. Vi representerar SA Partners i Mellanöstern och strävar aktivt efter att öka vår kundbas i denna region.

SBTI

SBTI, ett företagskonsult- och förändringshanteringsföretag, är en livskraftig källa för flera branschpersoner. Vi får våra kunder att lyckas med ett försök att öka intäkterna och produktiviteten.

Att identifiera utmaningar i en viss bransch är ett gemensamt mål när man tävlar om plats XNUMX! Det är därför proffsen på SBTI samlas för att ta itu med de största utmaningarna och kunskapen för att erövra dem.

digiLEAN

Med sammanlagt 30+ år av LEAN erfarenhet vi hjälper företag av alla storlekar att digitalisera sina LEAN processer.

yesP

YesP är ett konsultföretag som hjälper organisationer att växa, utvecklas och prestera. Det bästa sättet att komma dit är att säga ja till en kultur som kännetecknas av glädje och drivkraft.

Akuitetsinstitutet

Acuity Institute grundades 2005 och har byggt upp ett utmärkt rykte för att förse våra kunder med effektiva lösningar för utbildning, coaching och konsultation inom operationell excellens som är utformade för högsta standard. Som ledande experter på Lean Sex Sigma, Lean, Change Management och Project Leadership, vi har utvecklat relationer med tusentals individer och organisationer i en mängd olika branscher i över 130 länder. Acuity har hjälpt våra kunder att upptäcka hundratals miljoner dollar i mervärde genom att optimera effektiviteten i deras team, processer, produkter och tjänster.

Vi använder automatisk översättning.