Møt Niclas Ekström - Lang erfaring i Product Life Management Cycle og som leder

 

Niclas, kan du fortelle litt om deg selv?

Jeg er i dag 57 år, gift og har to barn, 25 og 22 år. Sport har alltid vært en naturlig del av livet mitt, og i dag liker jeg friluftsaktiviteter som alpint, terrengsykling og jakt med familien og vennene mine. Jeg liker også å tilbringe tid på den nyrenoverte hytta vår i Åhus.  

Jeg vokser opp i restaurantmiljøet der jeg oppdaget ferdighetene mine innen kundeservice, smidighet og entreprenørskap. Men å gjøre forretninger og jobbe i bransjen snart trekke oppmerksomheten min og etter en M. Sc. i International Business Administration begynte jeg i Tetra Pak, en reise som varte i 25 år.   

Du har veldig lang erfaring innen ledelse av produktets livssyklus. Hvordan vil du beskrive viktigheten av å ha en velfungerende prosess for styring av produktets livssyklus? 

Begynner som forretningsansvarlig, oppdaget jeg snart at et mer futuristisk perspektiv og kompleksiteten i å administrere produkter og forretningsmodeller i løpet av levetiden er min kopp te. For å levere bærekraftig lønnsom vekst og være relevant for kunder, er det viktig å forstå etterspørselen fra hele verdikjeden og de tekniske mulighetene. I produktopprettelsesfasen er det også viktig å sikre intern effektivitet ved å ha en klar prosess som fanger opp for eksempel prioritering, hvem som er ansvarlig for hva, i hvilken rekkefølge aktiviteter blir gjort og styring. Herved sikres også innretting og forberedelse av organisasjonen for nye utgivelser. På slutten av produktets livssyklus må en lignende strukturert prosess brukes for å imøtekomme etterspørselen fra nye og nåværende kunder. Gjennom hele prosessen er datastyring viktig for å håndtere ansvar, arv og langsiktig planlegging. 

I løpet av karrieren jobbet jeg som administrerende direktør, direktør forretningsenhet Tetra Top, markedsdirektør Canada, porteføljedirektør Nord-Amerika, global produktsjef, områdes & produktsjef Øst-Europa. Og jeg har operert i både små og store enheter med matriseorganisasjoner. 

Å gå inn i en konsulentrolle, hvordan vil du støtte våre kunder. 

Fra mine brede erfaringer tror jeg at jeg fra dag én ville gi kvalitet og verdi til organisasjonen. Det kan være midlertidig å lukke et gap mens du rekrutterer til en ny person eller som trener for å styrke kompetansen. Med operasjonelle og internasjonale erfaringer vil jeg operere trygt og respektfullt på tvers av forskjellige funksjoner, nivåer og kulturer. For å sikre engasjement fra teamene mine og at målene blir oppfylt, definerer jeg klare retninger og følger opp mens jeg går videre.  

 

 

Vi bruker automatisk oversettelse.